Ocenění podniku Pivovary Staropramen s.r.o. - Hartinger, Thomas; Maříková, Pavla, 1965-; Dvořák, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem této diplomové práce je ocenění podniku Pivovary Staropramen s.r.o. na bázi objektivizované hodnoty k 1. 1. 2019. Práce zahrnuje Strategickou analýzu podniku a relevantního odvětví, finanční analýzu, finanční plán a prognózu generátorů hodnot. Ty dohromady tvoří podklady pro použitou výnosovou metodu ocenění DFC APV. Jako doplňující metoda pro ocenění podniku je pak použita metoda odvětvových násobitelů. Výsledkem této práce je odhad intervalu hodnoty podniku.
Vedoucí práce: Pavla Maříková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses