Dopad koronaviru na nízkonákladové letecké společnosti v Evropě - Beznosova, Valeria (2022)
Tato práce se zabývá dopadem pandemie Covid-19 na letecké společnosti v Evropě v průběhu času. Hlavním cílem práce je zjistit, jakým způsobem tuto pandemii aerolinie zvládají a jaké kroky jsou nuceny udělat pro to, aby byly schopny ustát současnou nejistou dobu. Práce se opírá o řadu studií a je doplněna kvantitativní analýzou pomocí dotazníkového šetření a kvalitativní analýzou pomocí individuálních hloubkových rozhovorů.