Dopad koronaviru na nízkonákladové letecké společnosti v Evropě - Beznosova, Valeria; Zelený, Lubomír; Huňak, James; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato práce se zabývá dopadem pandemie Covid-19 na letecké společnosti v Evropě v průběhu času. Hlavním cílem práce je zjistit, jakým způsobem tuto pandemii aerolinie zvládají a jaké kroky jsou nuceny udělat pro to, aby byly schopny ustát současnou nejistou dobu. Práce se opírá o řadu studií a je doplněna kvantitativní analýzou pomocí dotazníkového šetření a kvalitativní analýzou pomocí individuálních hloubkových rozhovorů.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses