Analýza služeb v mezinárodní autobusové dopravě - Ostapenko, Natalia (2022)
Tato bakalářská práce řeší kvalitu poskytovaných služeb společností Flixbus s.r.o. v mezinárodní autobusové dopravě. Cílem této práce je uvést požadavky k provozování mezinárodní autobusové dopravy na území České republiky a Spolkové republiky Německo a zhodnotit kvalitu služeb, které poskytuje dopravce Flixbus s.r.o. na mezinárodních spojích. Vyhodnocení probíhalo na základě dotazníkového šetření u 100 respondentů a výsledky ukazují na určité problémy, které brání společnosti zlepšovat svoji pozici na trhu. V závěru jsou formulována konkrétní doporučení pro společnost, která by mohla být základem pro stabilizaci vývoje poptávky cestujících a zvýšení spokojenosti zákazníků s kvalitou služeb společnosti oproti jejím konkurentům.