Analýza služeb v mezinárodní autobusové dopravě - Ostapenko, Natalia; Zelený, Lubomír; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato bakalářská práce řeší kvalitu poskytovaných služeb společností Flixbus s.r.o. v mezinárodní autobusové dopravě. Cílem této práce je uvést požadavky k provozování mezinárodní autobusové dopravy na území České republiky a Spolkové republiky Německo a zhodnotit kvalitu služeb, které poskytuje dopravce Flixbus s.r.o. na mezinárodních spojích. Vyhodnocení probíhalo na základě dotazníkového šetření u 100 respondentů a výsledky ukazují na určité problémy, které brání společnosti zlepšovat svoji pozici na trhu. V závěru jsou formulována konkrétní doporučení pro společnost, která by mohla být základem pro stabilizaci vývoje poptávky cestujících a zvýšení spokojenosti zákazníků s kvalitou služeb společnosti oproti jejím konkurentům.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses