Finanční a strategická analýza včetně finančního plánu společnosti Janssen-Cilag s.r.o. - Yakush, Irina; Jahodová, Lucie; Fischerová, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Tato diplomová práce se zabývá finanční a strategickou analýzou společnosti Janssen-Cilag s.r.o. v časovém úseku 2016–2020. Cílem diplomové práce je zhodnotit a podat ucelený přehled o finančním zdraví podniku, vymezit celkový výnosový potenciál oceňované společnosti a na základě výstupů navrhnout finanční plán pro následujících pět let. Mezi dílčí cíle patří porovnání finančních ukazatelů s přímou konkurencí, popsání současné situace v rámci farmaceutického průmyslu a vymezení hlavních trendů trhu.
Vedoucí práce: Lucie Jahodová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses