Porovnání nástrojů pro digitalizaci a automatizaci účetnictví - Vrana, Martin (2022)
Tato práce seznamuje čtenáře se základními nástroji pro digitalizaci a automatizaci účetnictví, představuje, jak dané nástroje fungují a proč jsou důležité. Dále práce zkoumá společnosti, které tyto nástroje nabízejí a následně jsou tyto společnosti porovnávány mezi sebou. Cílem práce je pomoct se zorientovat v dané problematice digitalizace a nabídnout stručný přehled společností v oboru digitalizace pro potenciální zájemce. Součástí práce je také přehled doporučení pro různé typy podniků dle jejich administrativní náročnosti.