Porovnání nástrojů pro digitalizaci a automatizaci účetnictví - Vrana, Martin; Křivanec, Oto; Vašek, Libor, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Tato práce seznamuje čtenáře se základními nástroji pro digitalizaci a automatizaci účetnictví, představuje, jak dané nástroje fungují a proč jsou důležité. Dále práce zkoumá společnosti, které tyto nástroje nabízejí a následně jsou tyto společnosti porovnávány mezi sebou. Cílem práce je pomoct se zorientovat v dané problematice digitalizace a nabídnout stručný přehled společností v oboru digitalizace pro potenciální zájemce. Součástí práce je také přehled doporučení pro různé typy podniků dle jejich administrativní náročnosti.
Vedoucí práce: Oto Křivanec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses