Podstata, principy a možnosti SEO - Novák, Matěj; Pour, Jan; Rojek, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku optimalizace webových stránek pro vyhledávače neboli SEO. Oblast se zabývá tím, jak optimalizovat stránky tak, aby se vyskytovaly na vyšších pozicích při hledání v prohlížeči. Cílem práce je zanalyzovat na základě literární rešerše a praxe nedostatky webu. Následně pak doporučit, na které faktory (a jak) se zaměřit. Práce je rozdělena na 2 části – teoretickou a praktickou. V teoretické části je obsah zaměřen na obecné faktory ovlivňující optimalizaci a jejich vysvětlení. Část praktická vychází z části teoretické a poznatky z ní jsou aplikovány na konkrétní web. Výstup praktické části je seznam faktorů, jejich prioritizace a doporučení, na které by se měl autor webu zaměřit. Dále je na konci praktické části uvedena tabulka s prioritami a stavem nejdůležitějších faktorů pro optimalizaci, ze které může autor webu vycházet a postupně zavádět jejich implementaci.
Vedoucí práce: Jan Pour
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses