Pojistné podvody - Bossanyi, Daniel (2022)
Tato bakalářská práce je zaměřena na pojistné podvody v České republice. V rámci teoretické části je definován pojistný podvod jako takový, jeho rozdělení a prevence proti němu. V rámci praktické části je detailněji rozebráno odhalování a vyšetřování pojistných podvodů. Podvody jsou pak nadále zkoumány statisticky na území ČR. Následně jsou zmíněny nejnovější trendy v rámci pojistných podvodů. Na příkladu z praxe je pak znázorněn možný postup pojišťovny.