Pojistné podvody - Bossanyi, Daniel; Tisová, Petra; Pýcha, Mikuláš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Tato bakalářská práce je zaměřena na pojistné podvody v České republice. V rámci teoretické části je definován pojistný podvod jako takový, jeho rozdělení a prevence proti němu. V rámci praktické části je detailněji rozebráno odhalování a vyšetřování pojistných podvodů. Podvody jsou pak nadále zkoumány statisticky na území ČR. Následně jsou zmíněny nejnovější trendy v rámci pojistných podvodů. Na příkladu z praxe je pak znázorněn možný postup pojišťovny.
Vedoucí práce: Petra Tisová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses