Strategická analýza společnosti FEROMAX, a.s. - Absolonová, Marie; Štamfestová, Petra, 1984-; Valenta, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato bakalářská práce řeší optimální strategii pro společnost FEROMAX, a.s. Dílčím cílem práce bylo pomocí analýz identifikovat jednotlivé faktory, které mají na chod podniku nejpodstatnější vliv. Dalším dílčím cílem práce bylo určit vztahy mezi těmito faktory a v důsledku toho naplnit cíl hlavní, a to stanovit podniku strategická doporučení. Nejprve bylo provedeno vyhodnocení příležitostí a hrozeb pomocí analýzy okolí podniku. Dále byly na základě analýzy vnitřních zdrojů a schopností stanoveny silné a slabé stránky. V závěru jsou formulována jednotlivá doporučení podniku, která eliminují slabé a využijí stránky silné. Autorka práce podniku doporučila snížení zásob na skladě, navýšení cizích zdrojů, aktivnější propagaci a rozšíření sortimentu poskytovaných služeb.
Vedoucí práce: Petra Štamfestová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses