Optimalizace systému vzdělávání ve vybrané společnosti - Wagenknechtová, Jana; Krpálková-Krelová, Katarína; Holečková, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Diplomová práce se zabývá systémem firemního vzdělávání ve společnosti XYZ. V teoretické části se autorka věnuje celoživotním vzděláváním, firemním vzděláváním a cyklem systematického vzdělávání dospělých. V praktické části se diplomová práce zabývá konkrétním systémem vzdělávání v organizaci a druhy školení. Výsledkem práce je zjištění absence nastaveného procesu v centrálním vzdělávacím systému a určení odpovědných pracovníků ke vzdělávání. Dalším zjištěním je nedostatek nabízeného školení a informovanost zaměstnanců. Na základě zjištěných nedostatků přináší diplomová práce návrhy a doporučení pro systematické firemní vzdělávání v daném podniku.
Vedoucí práce: Katarína Krpálková Krelová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses