Aplikační portfolio restaurace McDonald’s - Zavadil, Matěj; Gála, Libor, 1965-; Friedrich, Michael; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Cílem této bakalářské práce je identifikovat a zhodnotit ve franšíze restaurací McDonald’s v České republice aplikační portfolio s ohledem na současný stav. První kapitola se zabývá rešerší literatury za účelem poskytnutí přehledu možných řešení cíle. V druhé části je představena společnost McDonald’s, její historie a forma fungování v České republice. Třetí kapitola popisuje zvolenou metodiku této práce, tedy přípravu výzkumu, sběr dat a posouzení technologické kvality i byznys hodnoty. V následující části je tato metodika aplikována na restauraci McDonald’s. Výstupem je soupis aplikací a model TIME, ze kterého plynou doporučení pro další nakládání se zjištěnými aplikacemi. V závěru jsou pak zhodnoceny výsledky této práce.
Vedoucí práce: Libor Gála
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses