Vývoj aplikace pro evidování správních řízení - Vňuk, Matyáš (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá vývojem aplikace určené k evidování správních řízení. Cílem bylo navrhnout a naprogramovat desktopovou aplikaci, která uživateli, kterým má být běžný občan, zprostředkuje pracovní prostředí, ve kterém bude moci evidovat různá úřední řízení - zejména správní řízení. Hlavní funkcionalitou vyvíjené aplikace je archivace, kategorizace a generování dokumentů, dále evidování a výpočty úředních lhůt. Práce svojí strukturou kopíruje rigorózní vodopádový model. První teoretická část práce se skládá z prezentace problémové oblasti, analýzy funkčních a nefunkčních požadavků, analýzy existujících řešení a volby technologií. Praktická část se skládá z návrhu, implementace, sestavení a testování. Výsledkem této práce je funkční spustitelná aplikace.