Vývoj aplikace pro evidování správních řízení - Vňuk, Matyáš; Král, David; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá vývojem aplikace určené k evidování správních řízení. Cílem bylo navrhnout a naprogramovat desktopovou aplikaci, která uživateli, kterým má být běžný občan, zprostředkuje pracovní prostředí, ve kterém bude moci evidovat různá úřední řízení - zejména správní řízení. Hlavní funkcionalitou vyvíjené aplikace je archivace, kategorizace a generování dokumentů, dále evidování a výpočty úředních lhůt. Práce svojí strukturou kopíruje rigorózní vodopádový model. První teoretická část práce se skládá z prezentace problémové oblasti, analýzy funkčních a nefunkčních požadavků, analýzy existujících řešení a volby technologií. Praktická část se skládá z návrhu, implementace, sestavení a testování. Výsledkem této práce je funkční spustitelná aplikace.
Vedoucí práce: David Král
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses