Marketingová komunikácia VSG v Košiciach v porovnaní s GHMP - Kovaľová, Viktória; Černá, Jitka, 1961-; Fecko, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Bakalárska práca sa zaoberá marketingovou komunikáciou dvoch galérií, a to Východoslovenskej galérie v Košiciach a Galerie hlavního města Prahy. Dôvodom výberu témy je nízka návštevnosť a nutnosť úpravy komunikácie galérie vzhľadom k pandémii COVID-19. Cieľom práce je navrhnúť úpravy súčasnej marketingovej komunikácie tak, aby budovala spokojnú a vernú návštevnícku základňu. Metódy uplatňované k porovnávaniu inštitúcií sú benchmarking, analýza propagačných materiálov a polo-štruktúrované rozhovory s návštevníkmi. Výstupom kombinácie daných metód budú konkrétne návrhy zlepšení, ktoré môže galéria zaviesť do svojej komunikačnej stratégie. Prínosom výstupu by malo byť zvýšenie návštevnosti galérie v kombinácii s vytvorením pevnej a spokojnej návštevníckej základne.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses