Osobní vizuální identita a její praktická aplikace v oblasti fitness - Reizenthaler, Daniel; Dědic, Filip; Antsifirova, Margarita; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Hlavním cílem této bakalářské práce je vytvořit vizuální identitu osobní značky fitness trenéra, která by reflektovala její positioning a odlišila ji od konkurence. Na začátku teoretické části jsou definované pojmy jako je osobní značka a vizuální identita včetně všech jejich součástí. Hned poté navazuje analýza vizuálních identit značek z oblasti fitness, ve které jsou definovány typy fitness služeb a jejich vizuální komunikace, včetně analýzy nejčastěji používaných prvků. K tomu je doplněno stručné srovnání s vizuální komunikací ve sportu. Na závěr je zde popsána metodika pro praktickou část. V praktické části je, pomocí vybrané metodiky, zobrazen proces tvorby vizuální identity. V počátku je provedena analýza, kde je poté připraveno zadání, na základě kterého je vytvořeno několik návrhů. Vybraný návrh je poté rozpracován a implementován na zadané výstupy. Výsledkem je připravená vizuální identita osobní značky fitness trenéra definovaná v grafickém manuálu. Zároveň může celý proces a analýza sloužit jako návod a inspirace pro designéry tvořící ve stejném odvětví.
Vedoucí práce: Filip Dědic
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses