Syndrom vyhoření u pedagogů na obchodních akademiích - Mikešová, Markéta; Vacínová, Tereza; Berková, Kateřina, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku syndromu vyhoření u pedagogů na obchodních akademiích. Zahrnuje teoretickou a praktickou část. Teoretická část vymezuje hlavní pojmy: pedagogická profese, syndrom vyhoření, příčiny a fáze syndromu vyhoření, diagnostika a duševní hygiena. Praktická část prezentuje výzkum zabývající se pedagogy na obchodní akademii. Autorka hledá odpověď na otázku, co je nejvíce vysiluje na práci pedagoga a jak se snaží předcházet vzniku syndromu vyhoření. Základní metodou při provádění výzkumu byla metoda rozhovoru.
Vedoucí práce: Tereza Vacínová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: vzdělávání v ekonomických předmětech [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses