Zkreslování údajů o stavu hospodaření účetní jednotky a manipulace účetních výkazů - Heřmanská, Andrea (2021)
Diplomová práce na téma „Zkreslování údajů o hospodaření účetní jednotky a manipulace účetních výkazů“ sleduje vlivy působení účtování o účtech, ke kterým je potřebný odborný úsudek, na možnosti zkreslení účetnictví nebo manipulaci účetních výkazů. Na základě analýzy a komparace účetních podvodů v praxi sleduje práce průsečíky, které je provází a doporučuje soubor postupů pro jejich eliminaci.