Zkreslování údajů o stavu hospodaření účetní jednotky a manipulace účetních výkazů - Heřmanská, Andrea; Hejda, Jan, 1955-; Stejskalová, Irena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Diplomová práce na téma „Zkreslování údajů o hospodaření účetní jednotky a manipulace účetních výkazů“ sleduje vlivy působení účtování o účtech, ke kterým je potřebný odborný úsudek, na možnosti zkreslení účetnictví nebo manipulaci účetních výkazů. Na základě analýzy a komparace účetních podvodů v praxi sleduje práce průsečíky, které je provází a doporučuje soubor postupů pro jejich eliminaci.
Vedoucí práce: Jan Hejda
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses