Eye-trackingová analýza webové prezentace společnosti Hranipex - Legorská, Veronika (2021)
Cílem této diplomové práce je otestovat použitelnost webové stránky společnosti Hranipex v českém jazyce a následně navrhnout doporučení pro zlepšení a zefek-tivnění webové stránky. Ke splnění cíle bude použito několik metod. Hlavní meto-dou sběru dat bude eye-tracking doplněný o 10sekundový test a krátký dotazník s každým respondentem. Analýza dat bude zobrazena v jednotlivých tabulkách a v některých případech bude doplněna o obrázky, které znázorňují jednotlivé úkoly v testování. V kapitole doporučení pro zlepšení webové stránky budou popsány jednotlivé návrhy, které by mohly zvýšit uživatelskou přívětivost webových strá-nek společnosti Hranipex.