Eye-trackingová analýza webové prezentace společnosti Hranipex - Legorská, Veronika; Novák, Michal; Bažantová, Simona; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Cílem této diplomové práce je otestovat použitelnost webové stránky společnosti Hranipex v českém jazyce a následně navrhnout doporučení pro zlepšení a zefek-tivnění webové stránky. Ke splnění cíle bude použito několik metod. Hlavní meto-dou sběru dat bude eye-tracking doplněný o 10sekundový test a krátký dotazník s každým respondentem. Analýza dat bude zobrazena v jednotlivých tabulkách a v některých případech bude doplněna o obrázky, které znázorňují jednotlivé úkoly v testování. V kapitole doporučení pro zlepšení webové stránky budou popsány jednotlivé návrhy, které by mohly zvýšit uživatelskou přívětivost webových strá-nek společnosti Hranipex.
Vedoucí práce: Michal Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses