1. Management rozvoje lidských zdrojů - vzdělávání a rozvoj pracovníků v organizaci - Fousek, Jaroslav; Ježková Petrů, Gabriela; Míková, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Hlavním cílem bakalářské práce je navrhnout doporučení, jak zlepšit ve firmě Teufelberger spol. s r. o. rozvoj pracovníků, včetně jejich vzdělávání. K naplnění cíle slouží podání teoretických východisek v první kapitole práce, zejména pak realizace vlastního výzkumu. V rámci teoretické části je přiblížena moderní koncepce rozvoje řízení lidských zdrojů, zejména s ohledem na znalostní management, proces vzdělávání a moderní metody vzdělání. Ve druhé kapitole je popsán kvantitativní výzkum, zaměřený na vzdělávání a rozvoj pracovníků ve firmě Teufelberger spol. s r. o. Výzkumný soubor tvořilo 120 pracovníků firmy. Metodou výzkumu byl dotazník. Z výzkumu vyplynulo, že někteří pracovníci nemají povědomí o plánech svého rozvoje, spokojenost pracovníků se systémem vzdělávání není vysoká. Formulovány byly návrhy ke změně koncepce vzdělávání, zejména aby byla pracovníkům více transparentní, též aby pracovníci mohli více participovat na svém vzdělávání.
Vedoucí práce: Gabriela Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses