Zhodnocení dostupnosti lékárenské péče v Jindřichově Hradci - Časta, Radomír (2021)
Práce hodnotí přístup obyvatel Jindřichova Hradce k farmaceutické péči, jehož nedo-statek by mohl mít nepříznivé dopady na jejich zdraví a kvalitu života, protože lé-kárnictví je jedním z pilířů zdravotnického systému. Data v práci byla získána zejména dotazníkovým šetřením mezi obyvateli Jindřichova Hradce, který mělo za cíl odhalit aspekty dostupnosti lékárenské péče, které jsou ve městě nedostatečně ošet-řené. Ukázalo se, že je farmaceutická péče v Jindřichově Hradci dostupná poměrně dobře a nebyl odhalen žádný zásadní problém, který by její čerpání omezoval.