Zhodnocení dostupnosti lékárenské péče v Jindřichově Hradci - Časta, Radomír; Kandilaki, Daniela, 1985-; Prchal, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Práce hodnotí přístup obyvatel Jindřichova Hradce k farmaceutické péči, jehož nedo-statek by mohl mít nepříznivé dopady na jejich zdraví a kvalitu života, protože lé-kárnictví je jedním z pilířů zdravotnického systému. Data v práci byla získána zejména dotazníkovým šetřením mezi obyvateli Jindřichova Hradce, který mělo za cíl odhalit aspekty dostupnosti lékárenské péče, které jsou ve městě nedostatečně ošet-řené. Ukázalo se, že je farmaceutická péče v Jindřichově Hradci dostupná poměrně dobře a nebyl odhalen žádný zásadní problém, který by její čerpání omezoval.
Vedoucí práce: Daniela Kandilaki
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses