Marketingová a komunikační strategie firmy Unicorn Vysoká škola s.r.o. - Smrček, Jakub; Průša, Přemysl, 1980-; Maialeh, Robin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato práce se zabývá marketingovou a komunikační strategií soukromé vysoké školy Unicorn Vysoká škola s.r.o. v Praze, známé pod názvem Unicorn University. Teoretická část se věnuje analýzám, které jsou v práci provedeny, včetně analýzy SWOT a přehledu aktuálních trendů v marketingové a komunikační strategii zahraničních soukromých škol. Praktická část představí podnik a provedené analýzy včetně analýzy konkurence, která obsahuje výběr dvou vhodných konkurenčních škol. Práce je zakončena vlastním doporučením marketingové strategie školy Unicorn University, vlastním doporučením komunikační strategie Unicorn University a obecným doporučením komunikační strategie v oblasti soukromého vysokého školství v tuzemsku. V práci jsou analyzována poskytnutá data marketingové kampaně pro podporu akce Den otevřených dveří za roky 2018 a 2019 a na jejich základě je vydáno doporučení pro zvýšení návštěvnosti akce.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses