Přístupy vybraných obcí v rámci realizace Smart City - Pikuliak, Vojtěch; Vopátek, Jiří; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá přístupem obcí v realizaci Smart City. Cílem této práce je vymezit problematiku chytrého města a zhodnotit vybrané obce Středočeského a Jihočeského kraje, které jsou analyzovány z hlediska veřejně dostupných dat na internetu. K jejich vyhodnocení slouží konstruovaný bodovací systém. Pomocí zmíněných metod lze shrnout, že Středočeský kraj je průměrně chytřejší než Jihočeský, ze kterého pochází nejchytřejší i nejméně chytrá obec.
Vedoucí práce: Jiří Vopátek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses