Finanční gramotnost a její zvyšování u zaměstnanců firem - Vostrá, Jana; Votava, Libor; Kalenský, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Tato diplomová práce je zaměřená na finanční gramotnost zaměstnanců výrobních firem a na důležitost jejího zvyšování. Cílem je osvětlit tuto aktuální a důležitou pro-blematiku, stejně jako poukázat na programy, které se jí věnují a v neposlední řadě provést vlastní výzkum finanční gramotnosti pomocí dotazníkového šetření. Výzkum by měl ukázat, zda míra finanční gramotnosti zaměstnanců výrobních firem má vliv na existenci exekucí u těchto lidí a dále zda má finanční gramotnost vliv na účast na doplňkovém penzijním spoření.
Vedoucí práce: Libor Votava
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses