Privátní značky : Případová studie Aholdu - Procházková, Karolina (2021)
Diplomová práce se zabývá privátní značkami a globálními trendy, které je ovlivňují. Autor zkoumal na základě hloubkového rozhovoru, kvalifikovaného pozorování a dotazníkového šetření, jakým způsobem se tyto globální trendy projevují na privátních značkách. Výsledky byly aplikovány v případové studii nadnárodního řetězce Ahold Delhaize (v ČR pod firmou Albert). Praktickým výsledkem této práce jsou dvě sady doporučení týkající se strategie privátních značek: jedna konkrétní pro Albert a druhá obecná pro další nadnárodní retailery.