Privátní značky : Případová studie Aholdu - Procházková, Karolina; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Diplomová práce se zabývá privátní značkami a globálními trendy, které je ovlivňují. Autor zkoumal na základě hloubkového rozhovoru, kvalifikovaného pozorování a dotazníkového šetření, jakým způsobem se tyto globální trendy projevují na privátních značkách. Výsledky byly aplikovány v případové studii nadnárodního řetězce Ahold Delhaize (v ČR pod firmou Albert). Praktickým výsledkem této práce jsou dvě sady doporučení týkající se strategie privátních značek: jedna konkrétní pro Albert a druhá obecná pro další nadnárodní retailery.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses