Marketingová a komunikační strategie značky Rossmann na českém trhu - Dembická, Barbora; Průša, Přemysl, 1980-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou strategií s důrazem na komunikační strategii společnosti Rossmann na českém trhu. Jejím cílem je kriticky zhodnotit obě zmíněné strategie a navrhnout doporučení na jejich zlepšení. Práce je rozdělena na dvě hlavní kapitoly, teoretickou a praktickou. Praktická část má formu případové studie, na jejímž konci je SWOT analýza výsledků výzkumu.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses