Společenská odpovědnost značky Tefal - Mrakavová, Kristýna; Průša, Přemysl, 1980-; Šindelářová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Bakalářská práce pojednává o společenské odpovědnosti značky Tefal. Cílem práce je kritické zhodnocení CSR aktivit značky Tefal v porovnání se značkami konkurenčními, na jehož základě jsou navrženy možná doporučení na zlepšení současné CSR strategie. Práce je rozdělena do tří kapitol. První kapitola se zabývá charakteristikou samotného konceptu CSR, jeho historií, členění do tří pilířů a také charakteristice dalších alternativních konceptů spojených se CSR. Druhá kapitola se věnuje charakteristice značky Tefal, její pozici na českém trhu a také jejím CSR aktivitám. Poslední kapitola je věnována vlastnímu výzkumu, který byl proveden pomocí dotazníkového šetření, které je doplněno o benchmarking CSR aktivit konkurence.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses