Vnímání značky Gambrinus vysokoškolskými studenty - Rážová, Eliška; Průša, Přemysl, 1980-; Odložil, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Cílem této diplomové práce je zhodnotit vnímání značky Gambrinus vysokoškolskými studenty a na základě těchto zjištění sepsat doporučení brand manažerům značky. Teoretická část se věnuje pojmu značka, dále identitě a image a strategickému řízení. V praktické části je nejprve popsán český trh s pivem. Dále je představena pivovarnická skupina Plzeňský Prazdroj a jedna z jejích značek, Gambrinus. Tato značka je pak analyzována z hlediska jejích hodnot a marketingových aktivit. Poslední kapitola se věnuje vlastnímu výzkumu vnímání značky Gambrinus VŠ studenty, a to pomocí dotazníkového šetření a hloubkových rozhovorů. Na základě těchto výsledků je identita porovnána s image značky a jsou stanovena manažerská doporučení.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses