Nové trendy v české silniční kamionové přepravě - Krulišová, Markéta; Sato, Alexej, 1952-; Rožek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Práce s názvem Nové trendy v české silniční kamionové přepravě se zabývá nejaktuálnější situací na poli kamionové přepravy jak na úrovni České republiky, tak na úrovni Evropské unie. Práce analyzuje příčiny dlouhodobého poklesu výkonu českých kamionových přepravců při současném rostoucím zahraničním obchodu a hledá k nim souvislosti v rámci celé Evropské unie. Metodická práce sestává z výstupů z rozhovorů se sdruženími českých přepravních společností, které se problémy českých přepravců zabývají a prosazují jejich zájmy na mezinárodní úrovni.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses