Dopady pandemie koronaviru na specializované cestovní kanceláře - Preclíková, Karolína; Kalábová, Markéta; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Cílem diplomové práce je zhodnocení dopadů pandemie koronaviru na podnikání specializovaných cestovních kancelářích v České republice. Diplomová práce je rozdělena do tří hlavních kapitol. První kapitola se věnuje základnímu rozdělení a významu cestovních kanceláří v České republice, specifikaci onemocnění Covid 19, prognózám dopadů pandemie organizací cestovního ruchu a podporám vypsaným Vládou České republiky pro cestovní kanceláře. Druhá kapitola se věnuje vymezení zkoumaných subjektů, definicí výzkumné otázky a metody sběru dat. V poslední kapitole se nachází kvalitativní výzkum, který je následně srovnán s výsledky zjištěnými několika organizacemi cestovního ruchu a výzkumem jiných autorů, ve kterých se nachází prognózy dopadu pandemie koronaviru na celé odvětví cestovního ruchu.
Vedoucí práce: Markéta Kalábová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses