Připravenost Jihočeského kraje na financování a poskytování sociálních služeb v kontextu rostoucí prevalence Alzheimerovy choroby - Randlová, Kristina; Pažitný, Peter, 1976-; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Diplomová práce se zabývá analýzou připravenosti Jihočeského kraje v oblasti financování a poskytování sociálně-zdravotní péče v kontextu rostoucí prevalence Alzhei-merovy choroby. Trend rostoucí prevalence Alzheimerovy demence představuje pro budoucnost významnou hrozbu a měli bychom věnovat úsilí na zvýšení připravenosti v oblasti poskytování specializované sociálně-zdravotní péče. Analýzu připravenosti jsem prováděla za pomoci nástroje strategických scénářů a analýzy zdrojové základny subjektu. Vytvořila jsem 4 strategické scénáře, do kterých jsem následně zasadila Jihočeský kraj a analyzovala, jak se subjekt v časovém rozmezí 2025-2030 vyrovnal s nastalými změnami. Kromě strategických scénářů, vycházejících z matice scénářů, vznikly ještě 3 samostatné divoké karty
Vedoucí práce: Peter Pažitný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses