Soukromé finanční zabezpečení na stáří - Bečvář, Martin; Vopátek, Jiří; Kaczor, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Bakalářská práce se zabývá finanční přípravou na stáří s pomocí finančních produktů podporovaných za tímto účelem státem. První část práce stručně představuje důchodový systém v ČR, III. pilíř důchodového pojištění a produkt investičního životního pojištění. Cílem druhé poloviny práce je zhodnotit možnosti finančního zabezpečení na stáří formou produktů doplňkového penzijního spoření a investičního životního pojištění, tj. vzájemná komparace těchto produktů. To vše na základě modelových situací.
Vedoucí práce: Jiří Vopátek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses