Návrh marketingového plánu pro začínající svatební agenturu - Pabiánová, Lucie; Pospíšil, Jan, 1983-; Alferova, Valeriya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Tato práce se věnuje problematice marketingového plánování. Cílem práce je připravit se na zahájení činnosti nově vznikajícího projektu svatební agentury. První kapitoly jsou literární rešerší související odborné literatury, a vhodným způsobem popisují dílčí části marketingového plánu, včetně rozličných vědeckých metod, zejména analytických, které jsou při marketingovém plánování používány. Důraz je přitom kladen na metody, které jsou přiléhavé pro začínající podnikatele. Uvedené metody spolu s veškerými dalšími poznatky jsou pak zužitkovány v kapitolách představujících reálný marketingový plán pro konkrétní svatební agenturu. Základními výzkumnými otázkami jsou stanovení marketingových cílů, volba vhodných marketingových nástrojů a způsob kontroly plnění stanovených cílů. Pro zodpovězení těchto otázek je vypracována situační analýza provedená pomocí vhodných metod, a následně jsou již stanoveny marketingové cíle, cílový tržní segment a marketingový mix, marketingový rozpočet a kontrolní mechanismy. Volba jednotlivých nástrojů je přitom vždy řádně odůvodněna. Výsledkem práce je reálný marketingový plán, který bude svatební agentura sledovat a plnit v následujícím jednom roce.
Vedoucí práce: Jan Závodný Pospíšil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses