Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců ve vybrané organizaci - Nováková, Lenka; Míková, Irena; Hiršová, Miloslava, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Cílem bakalářské práce je analýza vzdělávacího systému ve vybrané společnosti, zhodnocení jeho současného stavu, identifikace nedostatků a tvorba doporučení vedoucích k jejich eliminaci. Cíle je dosaženo prostřednictvím strukturovaného rozhovoru s personalistkou a dále dotazníkovým šetřením, jež je určeno pro zaměstnance. Po provedeném výzkumu bylo zjištěno, že největším nedostatkem v takto nastaveném systému je pracovní vytížení zaměstnanců, které jim znemožňuje účast na vzdělávacích aktivitách. Mezi další zjištěné nedostatky patří irelevantnost poskytovaných vzdělávacích aktivit vzhledem k pracovní pozici některých zaměstnanců a absence posledního cyklu firemního vzdělávání, jímž je vyhodnocování výsledků vzdělávání. Veškerá doporučení pak byla sestavena s ohledem na jejich možné nedostatky.
Vedoucí práce: Irena Míková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses