Program Work and Travel USA - Mlýnková, Dominika; Štemberk, Jan, 1977-; Kalousová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Bakalářská práce popisuje program Work and Travel ve Spojených státech amerických s procesem získání víza J-1. Tento program je velice populární u studentů vysokých škol a vyšších odborných škol, kterým je poskytnuta možnost vyzkoušet si americký život, pracovat a cestovat v USA. Prvním cílem bakalářské práce je porovnání vybraných českých agentur, které nabízejí program, z hlediska ceny a nabízených služeb. Dalším cílem je zkoumat účastníky programu, jejich zkušenosti a zjistit význam programu pro účastníky. Data pro průzkum byly získány pomocí dotazníkového průzkumu, který probíhal online a byl přístupný mezinárodně. Výsledky průzkumu byly interpretovány a graficky znázorněny. Následně podle tohoto průzkumu byl vytvořen profil typického účastníka programu.
Vedoucí práce: Jan Štemberk
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses