Problematika digitalizace České republiky - Medunytsia, Yevhenii; Jiroušek, Radim; Přibil, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Hlavním cílem této diplomové práce je popsat současný stav digitalizace státní správy ČR a posoudit, zda veřejně oznámený předpokládaný vývoj v této oblasti od- povídá tomu, co je v anglické literatuře nazýváno "best practices" a též navrhnout doporučení v souladu s mezinárodními zkušenostmi. V teoretické části jsem převzal z odborné literatury teoretický základ pro stanovení struktury digitálního prostředí, kritéria hodnocení kvality jeho prvků, fáze a kroky rozvoje e-governmentu. Mapo- vání současného stavu digitalizace, benchmarking a následující vyhodnocení současného stavu a plánovaného vývoje digitálního prostředí pomocí různých mo- delů objevily úzká místa existujícího rámce. S těmi pak úzce souvisí doporučení uvedená v této práci.
Vedoucí práce: Radim Jiroušek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses