Získávání pracovníků - Sršňová, Helena; Ježková Petrů, Gabriela; Hejda, Jan, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Bakalářská práce na téma Získávání pracovníků je zaměřena na celý pro-ces získávání pracovníků, zahrnující také proces výběru pracovníků v organizaci Oblastní charita Polička. Cílem bakalářské práce je zhodnoce-ní získávání a výběru pracovníků v této organizaci, pomocí kvalitativní me-tody, konkrétně interview, a následné navržení doporučení k optimalizaci těchto dvou procesů. Formou literární rešerše práce popisuje plánování lid-ských zdrojů, vnitřní a vnější podmínky získávání pracovníků, specifika lid-ských zdrojů v neziskové organizaci, dále celý proces výběru pracovníků, který zahrnuje kritéria a metody výběru, volbu a shromažďování dokumentů od uchazečů, předvýběr na základě předložených dokumentů a formulaci nabídky zaměstnání.
Vedoucí práce: Gabriela Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses