Hodnocení zaměstnanců a plánování jejich kariéry na Úřadu práce v Náchodě - Bejrová, Tereza; Hejda, Jan, 1955-; Kaczor, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Předložená diplomová práce je zaměřená na hodnocení zaměstnanců a plánování jejich kariéry na Úřadu práce v Náchodě. Za cíl jsem si kladla analyzovat stávající systém hodnocení zaměstnanců, plánování jejich kariérního postupu v této vybrané státní instituci. V teoretické části je detailně popsán proces hodnocení, metody, kritéria a hodnotitelé ve státní správě. Zároveň je zde zpracován možný plán kariérního rozvoje státních zaměstnanců. Praktická část práce se zabývá konkrétními vzdělávacími cíli a možnostmi kariérního růstu zaměstnanců Úřadu práce Náchod. Práce je stanovena na základě provedení statistického šetření pomocí dotazníků, který má za cíl analyzovat spokojenosti zaměstnanců Úřadu práce v Náchodě se systémem hodnocení a plánování jejich kariéry. Závěr práce je pak věnován zjištěným výsledkům, diskusi a dále zpracování návrhů na zlepšení současného stavu v instituci.
Vedoucí práce: Jan Hejda
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses