Média a jejich vliv na veřejnou správu - Černá, Tereza (2021)
Bakalářská práce se zaměřuje a analyzuje vlivy médií na veřejnou správu. Díky tomu, že toto téma je v posledních letech velmi diskutované a pojí se s důležitými událostmi naší společnosti, jako mohou být volby, bude cílem této práce zkoumat do jaké míry mohou média ovlivnit instituce, jako jsou například úřady, ministerstva, státní fondy a jiné. Toto zjištění se opírá o dotazníkové šetření, které obsahuje zaměření se na věkové skupiny, které jsou médii nejvíce ovlivněna. Bakalářská práce se mimo jiné zaměřuje i na definici pojmů, které je třeba si přiblížit, abychom pochopili podstatu této problematiky