Rozbor možností vytvoření malé rodinné farmy na České Kanadě - Nováček, Ondřej; Syrovátka, Oldřich; Bartoň, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Cílem této bakalářské práce, bylo navrhnout vizi pro ekologickou farmu v České Kanadě a zvýšit tak potravinovou soběstačnost obce. Těžištěm informací byly rozhovory s farmáři, rozhovory s občany Nové Bystřice a průzkum trhu v jednotlivých obchodech zmíněné obce. S přihlédnutím na velmi omezenou nabídku obchodů v Nové Bystřici, byl navržen koncept produktů, které by případná farma mohla distribuovat. To by za-jistilo dostatečné množství lokálních zdrojů ve formě ovoce a zeleniny pro občany bez vlastnictví zahrady a rozšířilo nabídku dostupných druhů mas. Vypracován byl seznam možných rizik a vize farmy. Navrženo bylo také možné rozšíření o přidružené výroby a koncept růstu farmy.
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses