Marketingová komunikácia OOCR Slovenský raj & Spiš : Benchmarkingová štúdia - Bašková, Barbora; Luštický, Martin, 1982-; Štumpf, Petr, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Diplomová práca sa zaoberá tematikou online marketingovej komunikácie Oblastnej organizácie cestovného ruchu Slovenský raj & Spiš. Predmetom skúmania práce je marketingová komunikácia prostredníctvom webových stránok a sociálnych sietí.Cieľom práce je navrhnutie sady zlepšovateľských opatrení, v podobe konkrétnych aktivít, ktoré vychádzajú z dobrých praktík zistených v rámci benchmarkingovej štúdie.Prostredníctvom literárnej rešerše je čitateľ uvedený do problematiky cestovného ruchu, s dôrazom na manažment a marketing destinácií cestovného ruchu. Práca sa opiera o základné princípy benchmarkingu uvedené v teoretickej časti, ktoré zjednodušuje do podmienok výskumnej oblasti. Praktická časť obsahuje komplexné vyhodnotenie marketingovej komunikácie benchmarkingových partnerov a určenie dobrých praktík. Výstupom práce je návrh opatrení na zlepšenie pre OOCR Slovenský raj & Spiš v oblasti webovej stránky www.vraji.sk a komunikácie prostredníctvom sociálnych sietí v podobe konkrétnych aktivít
Vedoucí práce: Martin Luštický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses