Využití sociálních sítí pro podporu sportovních klubů - Švarc, Tomáš; Molnár, Zdeněk, 1939-; Černý, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Diplomová práce se zabývá problematikou využívání sociálních sítí pro podporu sportovních klubů v České republice. V rámci práce se budou analyzovat různé techniky a možnosti sociálních sítí, které povedou k podpoře a zefektivnění využití sportovními kluby. Teoretická část se zaobírá rešerší prací s podobným tematickým zaměřením a předpokládanými přínosy práce. Následně se zaměřuje na nejznámější sociální sítě a popisuje jejich výhody a nevýhody. Další část se věnuje Competitive Intelligence a uvádí nástroje pro monitoring a analýzu sociálních sítí. Praktická část práce analyzuje to, jak sportovní kluby jednotlivé sociální sítě využívají. Hlavní náplní diplomové práce je návrh využití sociálních sítí pro sportovní kluby, kde se uvádí seznam doporučení pro efektivnější vedení sportovních klubů na sociálních sítích.
Vedoucí práce: Zdeněk Molnár
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses