Rozvoj Městské knihovny v Písku - Koluchová, Klára; Kouba, Vojtěch, 1983-; Šedá, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá knihovnami, jejich činností a jejich postavením ve společnosti. V důsledku digitalizace přebírají knihovny v dnešní době vedle své primární funkce i mnoho vedlejších činností, stávají se multifunkčními kulturními a společenskými centry. Práce popisuje proměnu Městské knihovny v Písku, která dlouhodobě fungovala v nevyhovujících prostorech. Práce se zaměřuje na přestěhování knihovny do nové budovy, které proběhlo v roce 2019 a zároveň popisuje, jaké měla tato skutečnost přínosy. V poslední části je popsán názor návštěvníků písecké knihovny na její přemístění. Cílem bakalářské práce je zhodnotit, zda se rozvoj Městské knihovny ubírá vhodným směrem.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses