Metody efektivního networkingu podnikatele - Poláková, Emma (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou networkingu při podnikatelské činnosti u osmi studentů. Tento tým podnikatelů využívá různé networkingové metody, kterými získává nové pracovní vztahy. V předchozím roce čísla navázaných pracovních vazeb poklesly. Cílem této práce byl najít nejefektivnější networkingové metody, které podnikatelům přinášejí nejvíce nových vztahů a referencí. Pro naplnění cíle si podnikatelé během 1. kvartálu roku vedly záznamy o všech svých networkingových aktivitách. Díky následné analýze těchto dat byly zjištěny nejefektivnější aktivity pro získání co nejvíce nových vazeb. Byla také stanovena doporučení pro lepší využití těchto networkingových metod v podnikatelské praxi. Výstupy práce stanovily nové postupy, díky kterým podnikatelé získají větší množství pracovních konexí důležité pro své podnikatelské úspěchy.